2011. november 29., kedd

Beköszöntő...

...sokáig ücsörögtünk a gondolaton, majd megszületett az AlbaRegiaKlub blogja. Mint minden újszülöttet megilleti őt is a gondoskodás és szeretet, hogy nagyra nőjön.

Kedves Klubtagok, Pártoló tagok, Érdeklődők ebben számítunk rátok!

Mitől is nő meg ez a csemete? Hát a sok információtól. Több szem többet lát, hát küld gondolatod, véleményed, információid fényképeid a közös lapunkra.
Ha felnő remélem sok örömét leli benne mindenki, mert megtalálja benne közös életünk emlékeit. Aki még nem érzi az emlékek fontosságát, örüljön neki.:)
A klubunk egy közösség mit nem csak a közös szórakozásunk, a vitorlázás tart össze, hanem az információ is. Eddig erre egyetlen fő csatorna volt... Sípos Péter, a Sipi. Péntek este, szombat reggel izzott Sipi telefonja, hogy mi is lesz a hétvégi versennyel. Ne szokjatok le róla...:) de a klub megpróbál ezen a csatornán is eljutni hozzátok...(na meg majd jön a Facebook, meg a Twitter, meg a...a...i-message!:))

Ez a Blog a Klubunkról fog szólni, NoPolitika...esetleg a Nők :)...ha humort küldesz külön értékeljük.
Vitát kulturált hangnemben folytatunk! A blog szabályokat majd valahogy útközben megalkotjuk és közzé tesszük. Szeretnénk a Blogon keresztül is üzenni egy közösséghez tartozol!

BZ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése